Actueel | Campagne

Hof van Spaland – NOORD

Het AOV Campagne-team was DAADKRACHTIG aanwezig op het Hof van Spaland tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Het was een hele goed bezochte dag, waarbij we druk hebben geflyerd, veel bewoners hebben gesproken, goede gesprekken gevoerd en heel veel fijne reacties gehad. Al met al is het weer een TOP dag geweest voor ons Campagne Team. We zijn helemaal klaar voor een goed resultaat a.s. woensdag 21 maart. Wij hebben vertrouwen in een prachtige verkiezingsdag a.s. woensdag 21 maart. Wij zijn er klaar voor, U ook?

Leuke bijkomstigheid was de aandacht van RTL 4 – nieuws. Zij waren ook aanwezig bij het Hof van Spaland voor diverse interviews. Onze lijstrekker, Catelijne de Groot, heeft ook een interview mogen geven. Zaterdagavond, 17 maart, om 19:30 uur wordt/is de uitzending van dit item en zal Catelijne te zien zijn.

Wat u ook denkt, ga in ieder geval stemmen a.s. woensdag 21 maart, laat uw stem niet verloren gaan!

 

Share This