Actueel | Media

Waar is de bewoner ondersteuner te vinden!

De website van de gemeente is vernieuwd.

Onder de verschillende knoppen van de site kan je van alles vinden van a tot z. Wij van het AOV zijn op zoek gegaan naar de bewonersondersteuner. Als we op zoeken klikken komen we bij alle informatie over de verschillende wijken…? Gelukkig onderaan bij elke wijk vinden wij de bewoner ondersteuner Henk van der Velden met het algemene telefoonnummer van de gemeente 14010.

Dit is eigenlijk niet dat wat wij van het AOV voor ogen hadden toen wij vroegen naar een laagdrempelige deskundige onafhankelijke hulp in de vorm van bouwkundige- en juridische- bijstand voor problemen die kunnen ontstaan tussen huurder en verhuurder?

Het AOV had graag gezien dat de bewoner ondersteuner zichtbaar in de wijk aanwezig zou zijn. Bijvoorbeeld door een vast spreekuur per week bij elk WOT of verschillende Huurders Belangen Verenigingen zoals bijvoorbeeld HBV-Groenoord en op zijn minst een direct telefoonnummer of e-mailadres.

Karin de Vries

Link naar het originele bericht: https://www.schiedamsnieuws.nl/bewonersondersteuner-schiedam-onvindbaar/

Ook de 60+ers verdienen aandacht, zeker omdat de meesten pensioengaten hebben te dichten door de gewijzigde wetgeving. Hierin moet bemiddeld worden.

Duncan Ruseler

Wethouder, AOV Schiedam

AOV Schiedam presenteert: Daadkracht

Met dank voor hun bijdragen aan de film: Cees Kroone, Piet Most, Wim Post en Peter Keus

Share This