Actueel | Media

Koeienkoppen Bert en Brigit komen terug naar Koemarkt Schiedam

AOV wens vervuld, tijdens de verkiezingscampagne in 2018 voor de raadsverkiezingen heeft AOV dit al aangegeven en nu gaat het eindelijk gebeuren, Koeienkoppen terug naar de Koemarkt!

SCHIEDAM- De koeienkoppen Bert en Brigit komen terug naar de Koemarkt in de binnenstad van Schiedam. Wethouder Marcel Bregman (D66): “ Dat is de afspraak die er nu staat.” De verhuizing van de kunstwerken wordt onderdeel van het herinrichtingsplan voor de Koemarkt. Het AOV heeft om de terugplaatsing gevraagd.

Vorige maand liet de wethouder nog weten geen zin te hebben in een discussie over de koeienkoppen die al enkele jaren sleept. Bregman laat nu weten: “We wachten op een plan voor de Koemarkt en bij planvorming van de Koemarkt zouden de koeien weer terug moeten komen. Dus zodra er planvorming is dan moet die discussie weer even opstarten.”

Ook de 60+ers verdienen aandacht, zeker omdat de meesten pensioengaten hebben te dichten door de gewijzigde wetgeving. Hierin moet bemiddeld worden.

Duncan Ruseler

Wethouder, AOV Schiedam

AOV Schiedam presenteert: Daadkracht

Met dank voor hun bijdragen aan de film: Cees Kroone, Piet Most, Wim Post en Peter Keus

Share This