Actueel | Media

Plaatsing afval containers Hugo de Grootstraat

Regelmatig werd op de parkeerplekken aan de Hugo de Grootstraat ter hoogte van het Lyceum Schravenlant etensresten etc achtergelaten. Met tot gevolg dat ratten zich te goed deden aan de resten hiervan.
 
Om de parkeerders de gelegenheid te geven hun rommel achter te laten op plaatsen die hiervoor bestemd zijn heeft het AOV contact gezocht met Herman Kriek en zijn in goede samenwerking 3 afvalbakken laten plaatsen.
 
Cock de Jong

Ook de 60+ers verdienen aandacht, zeker omdat de meesten pensioengaten hebben te dichten door de gewijzigde wetgeving. Hierin moet bemiddeld worden.

Duncan Ruseler

Wethouder, AOV Schiedam

AOV Schiedam presenteert: Daadkracht

Met dank voor hun bijdragen aan de film: Cees Kroone, Piet Most, Wim Post en Peter Keus

Share This