Actueel | Fractie

Vragen over Maasboulevard.

Karin de Vries AOV Schiedam

Het AOV vraagt aan het college om nu echt zichtbaar actie te gaan ondernemen.
Op de Maasboulevard was het afgelopen weekend weer helemaal mis.

We hebben inmiddels begrepen dat bij overlast na 22:00 bellen naar een 09008844 nummer of naar 014010 niet werkt. Bewoners moeten in dit geval bellen naar 112. Misschien een idee om een “wist je dat” de maken over waar meld ik welke overlast.
Andere bewoners zoals bijvoorbeeld in Kethel lopen ook tegen dit probleem aan. Ondanks herhaaldelijk bellen liggen zij nog steeds regelmatig wakker tot 2:00 ‘s nacht wakker vanwege een horeca instelling die zich niet aan de horeca regels houden.

Maar desalniettemin de overlast bij de Maasboulevard is nu wel duidelijk.
Graag horen wij welke stappen genomen gaan worden om de bewoners van de Maasboulevard (en van Kethel) hun nachtrust weer terug te geven.

Zodra de stappen bekend zijn wil het AOV aan het college vragen in gesprek te gaan met de bewoners aan de maasboulevard.

Vanmiddag kregen wij een mail van de eigenaar van de beren dat er borden zijn geplaatst voor afsluiting. Het AOV wil het college vragen contact op te nemen met de eigenaar van de beren en eventueel ander bewoners om samen hen te kijken wat de beste oplossing is.

Graag horen wij van het college wat de volgende stappen zijn om de problemen op de Maasboulevard op te lossen en hoe ze met de bewoners van de maasboulevard hierover in gesprek gaan.

Karin de Vries

Ook de 60+ers verdienen aandacht, zeker omdat de meesten pensioengaten hebben te dichten door de gewijzigde wetgeving. Hierin moet bemiddeld worden.

Duncan Ruseler

Wethouder, AOV Schiedam

AOV Schiedam presenteert: Daadkracht

Met dank voor hun bijdragen aan de film: Cees Kroone, Piet Most, Wim Post en Peter Keus

Share This