Actueel | Fractie

Prikken en praatje

Het AOV Schiedam introduceert “Prikken en een Praatje”.

In navolging van een zeer succesvol initiatief in Vlaardingen, dat al reeds langer bestaat in de vorm van “De Buurtbezem”, wil het AOV eens per 3 à 4 weken in steeds een andere wijk van Schiedam mét elkaar en samen met bewoners afval prikken.

Afgelopen zaterdag waren wij in Schiedam-Oost waar wij veel enthousiaste reacties mochten ontvangen.

Wij ervaren, dat het momenteel lastig is om in gesprek te blijven met onze inwoners. De gemeenteraad vergadert digitaal, het gesprek tussen de gemeente en de stad “Het Stadserf” is digitaal en het overleg in de wijk is grotendeels helemaal vervallen. Wij beseffen, dat het voor veel inwoners lastig is om digitaal aan te haken en wij zijn hiervoor op zoek gegaan naar een goed alternatief om met u in gesprek te blijven.

Het Algemeen Ouderen Verbond Schiedam is al 25 jaar een begrip in de lokale politiek. Wij zijn een partij met een sociaal hart voor iedereen en willen altijd bereikbaar blijven voor de inwoners van Schiedam.
Dus wilt u ons spreken, ons iets meegeven of gezellig onder een kopje koffie een praatje met ons maken, dan bent u van harte welkom op één van de zaterdagen wanneer wij in uw wijk aanwezig zijn.

Onze volgende prikactie staat gepland op zaterdag 24 april om 11.00 uur in Schiedam-Zuid/Maasboulevard. Uiteraard op 1,5 meter en 2 aan 2! Om te zorgen voor voldoende prikstokken, afvalzakken, koffie en broodjes zouden wij uw tijdige aanmelding op prijs stellen. U kunt dit doen middels het contactformulier op onze website www.aovschiedam.nl , via onze Facebookpagina of per telefoon.

Loopt u ook mee met het AOV?

Christien Bruggeman

Redactie, AOV Schiedam

Ook de 60+ers verdienen aandacht, zeker omdat de meesten pensioengaten hebben te dichten door de gewijzigde wetgeving. Hierin moet bemiddeld worden.

Duncan Ruseler

Wethouder, AOV Schiedam

AOV Schiedam presenteert: Daadkracht

Met dank voor hun bijdragen aan de film: Cees Kroone, Piet Most, Wim Post en Peter Keus

Share This