Actueel | Fractie

Cock de Jong lijsttrekker van ouderenpartij AOV Schiedam

De leden van de ouderenpartij AOV Schiedam hebben Cock de Jong gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022.

Dat heeft het Bestuur van de ouderenpartij Algemeen Ouderen Verbond Schiedam begin januari aan haar leden bekend gemaakt.

Cock de Jong: Ik ben er trots op dat de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om de partij te leiden in de campagne voor de Schiedamse Gemeenteraadverkiezingen 2022”.

Cock de Jong is sinds 2018 actief in de lokale politiek namens de ouderenpartij AOV Schiedam en heeft veel kennis en ervaring opgedaan. Hij weet ‘hoe de hazen lopen’.

Sinds de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is hij volksvertegenwoordiger geweest voor het Algemeen Ouderen Verbond ( AOV) in de gemeenteraad van Schiedam. 

Cock de Jong:Het raadslidmaatschap heeft mij veel geleerd. Samen met de andere leden van de fractie en onze wethouder hebben wij veel tot stand gebracht.
Ik vind het een eer dat ik nu de partij mag aanvoeren tijdens de komende campagne maar vooral dat ik leiding mag geven aan een fantastisch team kandidaten
”. 

Het Bestuur van de ouderenpartij AOV Schiedam is blij met deze uitslag en ziet met vertrouwen de campagne tegemoet. De kandidatenlijst van de oudenpartij AOV Schiedam is inmiddels compleet en zal samen met het partijprogramma voor 2022-2026 eind januari gepresenteerd worden.

Redactie

Media, AOV Schiedam

Ook de 60+ers verdienen aandacht, zeker omdat de meesten pensioengaten hebben te dichten door de gewijzigde wetgeving. Hierin moet bemiddeld worden.

Duncan Ruseler

Wethouder, AOV Schiedam

AOV Schiedam presenteert: Daadkracht

Met dank voor hun bijdragen aan de film: Cees Kroone, Piet Most, Wim Post en Peter Keus

Share This