Christien Bruggeman

Mijn naam is Christien Bruggeman (53 jaar) en ik woon al sinds 1968 met veel plezier in Schiedam. Ik ben van mening dat mijn jeugdjaren in Schiedam mij deels hebben gevormd tot wie ik nu ben; Iemand die hard werkt, geïnteresseerd is in wat mensen drijft en wil verbinden en motiveren.

Op de lagere school gingen wij in kleine groepjes de historische binnenstad in om onze stad beter te leren kennen. Na schooltijd bracht mijn moeder mij naar de kunstklas in het Stedelijk Museum en op donderdagavond gingen wij met het hele gezin gezellig winkelen op de Hoogstraat.

Nadat ik 26 jaar bij ABN-AMRO Bank N.V. heb gewerkt, ben ik mij gaan inzetten voor de lokale onlinenieuwssite Schiedam24. Voor Schiedam24 verzorg ik de acquisitie, waardoor ik een sterke binding heb met alle delen van de stad.

‘De behoeften van bewoners, bedrijven en bezoekers met elkaar verbinden’, dat is de drijfveer waarom ik politiek actief wil zijn.

Luisteren naar en praten met Schiedammers. Echt serieus nemen wat er leeft onder de bevolking!

Besturen doe je altijd in samenwerking met anderen (betrokkenen/belanghebbenden). Als je echt dingen wilt veranderen en het verschil wilt maken, moet je zorgen voor draagvlak. Schiedam is een stad om trots op te zijn en de beste ambassadeurs van de stad zijn de inwoners zelf.

Binnen het AOV wil ik graag daadkrachtig bouwen aan het gewenste imago van Schiedam. Een aantrekkelijke historische binnenstad, waar het prettig wonen, winkelen en verblijven is.

Als kandidaat-raadslid wil ik mij dolgraag inzetten voor een proactief ouderenbeleid, omdat ik vind dat iedereen die zorg nodig heeft die ook moet kunnen krijgen. Ik ga mij sterk maken voor een actieprogramma dat de strijd aanbindt met het probleem van eenzaamheid onder ouderen.

Het AOV wil graag, dat jongeren en ouderen elkaar helpen en van elkaar leren, want ook de jongere generatie doet mee bij het AOV.

De keuzes van nu bepalen immers hun toekomst!

Share This