Miranda de Koster

Ik ben Miranda de Koster, ik ben een alleenstaande moeder van 53 jaar. En geboren en getogen in onze mooie stad Schiedam.

Ik ben nu 4 jaar lid van het AOV. Ik heb gekozen voor het AOV omdat ik geloof in een lokale partij.

Deze gaan voor de stad,omdat zij zelf  gevoel bij de stad hebben, het is immers ook hun woonplaats. Voor mij gevoel heeft  een landelijke partij dat veel minder. Zij kijken toch meer naar de ,, grote’’ partijgenoten in Den-Haag. En het AOV past precies in mijn denkwijze. Voordat ik bij de politiek kwam, was ik als vrijwilliger al actief in de stad. Veel al in Groenoord. En dan gaan situaties die leven/gebeuren in de stad opvallen. En daar ben je het wel of niet mee eens. Ik ben me gaan verdiepen in de politiek van Schiedam, en ook daar loop je tegen situaties aan, waarvan ik dan dacht; Hoe kan dit? Van mijn ouders heb ik altijd mee gekregen, commentaar geven is het makkelijkst, maar doe er wat mee. En dat heb ik gedaan, door contact op te nemen met het AOV.

Bij de vorige verkiezingen stond ik nog niet op de kieslijst, ik wilde liever op een andere manier meedraaien ,mee kijken. Politiek is niet iets waar je binnen stapt, en zegt zo dat doe ik even.

Het AOV heeft mij toen aangesteld als fractieondersteuner, dat vond ik een hele eer. Dat heb ik dan ook de afgelopen 4 jaar met volle overgaven gedaan. Mijn taak was de notulen voor de fractie verzorgen, luisteren naar wat er speelt in de stad. En je ogen en oren open houden.

Luisteren naar de bewoners van de stad, onderzoeken wat houd deze mensen bezig. In contact komen, zodat het AOV niet alles via het stadskantoor binnen krijgt, maar van de mensen waarover het gaat. Hier maakte ik een rapport van, en de raadsleden gingen daar mee verder. En zo zijn er  veel mensen geholpen. Daar ben ik trots op, ik heb een verschil kunnen maken.

Nu sta ik op nummer 8 op de kieslijst van het AOV, een hele eer. Wat de verkiezingen gaan brengen, weten we nog niet. Wat ik wel weet is, dat ik nog heel graag me inzet voor de Schiedammers. En dat doe ik niet voor mezelf, maar omdat ik vind dat elke bewoner van de stad met tevredenheid in Schiedam moet kunnen wonen. Helaas is dat niet altijd het geval. En als ik daar een klein beetje het verschil kan maken, dan ben ik een gelukkig mens. Alle Schiedammers tellen mee, en we hebben allemaal een idee hoe het moet, en ik wil me daar met volle overgave de komende vier jaar voor inzetten.

Ik hoop dat u stemt op het AOV, en ons vertrouwt, om dat te doen, wat moet gebeuren.

Met vriendelijke groeten;

Miranda de Koster

Lijst 3, nummer 8.